Balustrade

whatsapp
Suna E-mail
  • Preturile includ transportul, manopera si montajul in Bucuresti si Ilfov.
  • In functie de proiect, suprafata, montaj, preturile pot suferi modificari pe metru liniar.
  • Executam lucrari in toata tara.

Fie ca optam pentru amplasarea unei balustrade intr-o locuinta personala, fie intr-o caldire publica sau spatiu comercial, aceasta este esentiala, avand atat rol de sprijin pentru cei care circula pe scara, dar si decorativ, creand o ambianta placuta.

Abc Ludens ofera o gama variata de balustrade de interior si de exterior, construite in functie de cerintele clientului si intr-o combinatie de materiale elegante.

In ceea ce priveste modelele de interior, clientul poate opta pentru balustrade din  lemn masiv, inox, sticla, fonta si fiert forjat. Inaltimea balustradelor interioare este de 900 mm, cota masurata de pe coltul treptei sau pardoseala.

Cele mai comune tipuri de balustrade si efectul pe care il ofera

Balustrada din inox este potrivita atat in interior, cat si la exterior. Aceasta confera o eleganta aparte spatiului, insa este si un material preferat de clienti datorita rezistentei. In principiu, inoxul nu isi modifica aspactul, odata cu trecerea timpului, deci nu necesita aplicarea unui strat de vopsea.

La fel de solicitate sunt si modelele de balustrade din inox, in combinatie cu sticla sau lemn, ideale mai ales in cazul pensiunilor sau caselor de vacanta, in care stilul arhitectural merge pe traditional. Combinatia dintre inox si lemn confera eleganta si originalitate, mai ales ca lemnul este un material natural care nu se va demoda niciodata si cu o textura greu de inlocuit cu orice alt material.

De cealalta parte, balustrada din inox cu sticla reprezinta o buna alegere in cazul locuintelor sau a diverselor spatii care imbina stilul clasic cu cel modern, care este pus in valoare sublim, prin rafinamentul liniilor sale fine.

Balustradele din fier forjat reprezinta o alta alegere facuta de clientii ABC Ludens. Traditia de sute de ani a mesterilor fierari se imbina armonios cu perfectiunea proiectelor echipei si cu tehnologiile de ultima generatie, rezultand o adevarata opera de arta a carei valoare va dainui in timp.

Ultima, insa nu cea din urma, este balustrada din sticla securizata, care ofera un aspect elegant, mareste spatiul vizual si nu se demodeaza. Acest model poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior (balcoane, piscine) si sunt perfecte pentru a crea iluzia de libertate si spatiu deschis.

De asemenea, exista sisteme variate de prindere, din inox, aluminiu sau lemn, cu sau fara mana curenta, ce pot satisface orice cerinta de design si securitate. Ca aspect, sticla pe care o folosim poate fi transparenta sau sablata, colorata in masa sau sticla vopsita.

Solicita oferta